Anasınıfı Öğrencilerimiz , Öğretmenleri Esma Sarıkaya Sürücü ile Dokumacı Kuşlar Adlı Sitem Çalışmasını Uyguladılar.

Dokumacı kuşu tasarlamadan önce dokumacı kuşlarla ilgili bir video izledik, ardından çizimlerimizi çizip okul bahçemizden çocuklarla çimen, çam yaprağı ve küçük dallar topladık.

Malzemeleri nasıl kullanabileceğimize karar verdik ve dokumacı kuş evini tamamladık. Çalışmamız tamamlandıktan sonra rublik değerlendirme yaptık. Öğrencilerim ve benim için çok iyi bir deneyimdi.

Before designing the weaver bird, we watched a video about the weaver birds, then we drew our drawings and collected grass, pine leaves and small twigs with the children from our school garden.

We decided how we could use the materials and completed the weaver birdhouse. After our study was completed, we made an evaluation in rubles. It was a very good experience for my students and me.

17-05-202117-05-202117-05-202117-05-202117-05-202117-05-2021